Σε υψηλό επίπεδο η Υγειονομική Κάλυψη του Run the Theatre 2019

«Run the Theatre 2019»
«Στις 5 Μαΐου ελάτε να τρέξουμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Όμιλος FLY (Fly 89,7 & WWW.FLYNEWS.GR)

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δρόμου Μεγαλόπολης, Run the Theatre 2019, ανακοινώνει την Υγειονομική διάταξη της Διοργάνωσης και ευχαριστεί θέρμα όλους τους συμμετέχοντες φορείς για τη σημαντικότατη συμβολή τους σε μέσα και προσωπικό.
Αναλυτικά: Τον αγώνα θα καλύψουν δύο ασθενοφόρα της ΔΕΗ και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο ταυτόχρονα αποτελεί και Κινητή Μονάδα πλήρως εξοπλισμένο και επανδρωμένο με Νοσηλευτικό προσωπικό και Ιατρό. Ζευγάρια διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα καλύπτουν την διαδρομή ανά 1,5 χλμ. Την υγειονομική κάλυψη θα συντονίσει η Ιατρός Παθολόγος Δέσποινα Καρδαρά MD, PhD, με μεγάλη εμπειρία από την συμμέτοχη της στο συντονιστικό του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας
Σας ευχόμαστε έναν καλό και ασφαλή αγώνα!

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης!
Οι συμμετέχοντες δρομείς μπορούν να παραλάβουν το υλικό τους από το Κέντρο Εγγραφών όπου πραγματοποιούνται και νέες συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα.
Το Κέντρο Εγγραφών λειτουργεί στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Μεγαλόπολης.
Παρασκευή & Σάββατο, 3 & 4 Μαΐου , 11:00- 19:00
Κυριακή 5 Μαΐου 08:00- 11:00

Μην χάσετε το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων!
Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Μαΐου 2019 το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης θα υποδεχθεί το κοινό του Run the Theatre αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, από τις 11:00 έως 15:00, με ελεύθερη είσοδο!
Πρόγραμμα Ξεναγήσεων
Σάββατο 4 Μαΐου: 11:00, 12:00, 13:00, 14:00
Κυριακή 5 Μαΐου: 11:00, 12:00, 13:00, 14:00
Οι ξεναγήσεις θα είναι διάρκειας 30 – 40 λεπτών η καθεμία!
Μην ξεχάσετε να φέρετε τα παπούτσια σας που δεν χρησιμοποιείται!
Για πρώτη χρονιά θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Άστα να Τρέξουν Ξανά!» της ομάδας  Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+’
Το πρόγραμμα «Άστα να τρέξουν ξανά» συλλέγει παπούτσια που βρίσκονται ξεχασμένα στο σπίτι μας, σε κάποιο ντουλάπι ή ράφι, αλλά σε καλή κατάσταση και τα διαθέτει για επαναχρησιμοποίηση σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα χρειάζονται όχι μόνο για να αθληθούν, αλλά και στην καθημερινότητά τους.
Το πρόγραμμα ‘Άστα να τρέξουν ξανά’ φέρει την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).
Σας καλούμε όλους να προσφέρετε τα αθλητικά σας παπούτσια που δεν χρησιμοποιείτε για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας!
Η συλλογή των αθλητικών παπουτσιών θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών καθώς και της γραμματείας αγώνα.
*Το συλλεχθέν υλικό του προγράμματος θα παραδοθεί στο  ΝΠΔΔ Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Μεγαλόπολης για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών Μεγαλόπολης.
ΔΕΙΤΕ το Τηλεοπτικό ΣΠΟΤ: