Χρυσό μετάλλιο από τα κορίτσια της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου

Στο τουρνουά Χρήστος Σμυρναίος στους Μολάους

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου  που μας πέρασε η ΓΕΝ συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο τουρνουά Χρήστος Σμυρναίος στους Μολάους, όπου συμμετείχαν ομάδες από την Αθήνα αλλά και από τις γύρω περιοχές .

Στις Γυναίκες Κ16 (Παγκορασίδες), εκτός του ΑΠΟΕΛ, συμμετείχαν όπως και πέρυσι, οι ΑΕ Φάριδος, ΓΕ Ναυπλίου (κάτοχος τροπαίου 2022) και ο Σπαρτιατικός. Στους Άνδρες Κ18 (Παίδων) θα γίνουν οι δυνατότερες αναμετρήσεις. Εκεί θα αναμετρηθούν δύο από τις ομάδες του εφετινού final 4 της E.Σ.Π.Α.Αττικής, που γενικά πρωταγωνιστούν τα τελευταία έτη, ο Πανερυθραϊκός κι οι Νέοι Βύρωνος. Από την Ε.Σ.ΠΕ. Δυτ. Αττικής θα αναμετρηθεί ο ΑΣΠ Γλυφάδας εναντίον του 4ου της Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Σπαρτιατικό.

Σε μια φανταστική διοργάνωση, Μ΄ ένα γήπεδο κατάμεστο από μικρούς και μεγάλους, τα κορίτσια της ΓΕΝ για μια ακόμα φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να κατακτήσουν ξανά την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι το τουρνουά αποτελεί τιμή στη μνήμη και την προσφορά του αγαπημένου σε όλους αθλητή, προπονητή, χορηγού, Χρήστου Σμυρναίου, ο οποίος υπηρέτησε για 33 συνεχή έτη τον ΑΠΟΕΛ ως έφορος καλαθοσφαίρισης, έφορος πετοσφαίρισης, αντιπρόεδρος και πολλά έτη πρόεδρος.