Χρήστος Χολίδης: Στο Ντουμπάι το νέο του video clip

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του με τίτλο «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς», ο Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτει το music video για το τραγούδι «Μάτια Μου Όμορφα».

Το «Μάτια Μου Όμορφα» είναι μία από τις δύο ξεχωριστές διασκευές που προτείνει ο λαϊκός τραγουδιστής στη νέα δισκογραφική δουλειά του, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σε μουσική και στίχους του Σταύρου Παζαρέντζη, το «Μάτια Μου Όμορφα» είναι ένα από τα τραγούδια που ο Χρήστος Χολίδης έχει εντάξει στο πρόγραμμα των ζωντανών εμφανίσεών του και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό του.

Μετά το μαγικό music video για το «Πάλι Στο Σπίτι Μου Χαράματα» που γυρίστηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου και μας πρόσφερε σπάνιες εικόνες, ο Χρήστος Χολίδης αποφάσισε να κρατήσει ψηλά τον πήχη και έκλεισε αμέσως εισιτήριο για τον επόμενο και εξίσου ιδιαίτερο προορισμό, έχοντας πάντα μαζί του τον σκηνοθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Το «Μάτια Μου Όμορφα» απέκτησε εικόνα στις αχανείς ερήμους του Ντουμπάι και το αποτέλεσμα που παρακολουθούμε στις οθόνες μας είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό.

Το επιβλητικό φυσικό τοπίο, όπου μία λεπτή γραμμή χωρίζει το κόκκινο της άμμου και το γαλάζιο του ουρανού, συνθέτουν ένα κινηματογραφικό σκηνικό που δίνει άλλη διάσταση στο video clip του Χρήστου Χολίδη.

Το single «Μάτια Μου Όμορφα» και ο δίσκος «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

hit-channel