Βρήκε τον αδελφό του μετά το ναυάγιο ενώ πίστευε ότι ήταν νεκρός – Σπαρακτικές εικόνες

Έχουν διασωθεί 104 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων θα μεταφερθεί σε δομή στη Μαλακάσα

Μια εξαιρετικά συγκινητική στιγμή καταγράφηκε στην κάμερα του Mega και τον φακό του Intime, με δυο αδέρφια να αγκαλιάζονται και να κλαίνε καθώς ο ένας πίστευε πως ο αδελφός του έχει πεθάνει στο μοιραίο ναυάγιο.

Ο Μοχάμεντ που βρισκόταν στο πλοίο, είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη για να φτάσει στην Ιταλία. Ο Φάρντι, πρόσφυγας από τη Συρία ήρθε στην Ελλάδα από την Ολλανδία για βρει τον αδερφό του και ευτυχώς τα δύο αδέλφια ενώθηκαν ξανά.

Δείτε το σπαρακτικό βίντεο:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απορία προκαλεί γιατί ενώ οι στοιβαγμένοι επιβαίνοντες κουνούσαν τα χέρια τους ζητώντας βοήθεια, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Λιμενικό, το πιο σύγχρονο ναυαγοσωστικό Aigaion Pelagos βρισκόταν δεμένο στο Γύθειο.
Έχουν διασωθεί 104 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων θα μεταφερθεί σε δομή στη Μαλακάσα, εκτός των τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας αλλά και εννέα ατόμων οι οποίοι συνελήφθησαν έχοντας ανακριθεί ως διακινητές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Οι συλληφθέντες, ηλικίας ηλικίας 26, 21, 40, 36, 32, 26, 22, 29 και 20 ετών, κατηγορούνται για πρόκληση ναυαγίου, ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ζωής σε κίνδυνο.

Οι έρευνες του Λιμενικού στο σημείο της τραγωδίας συνεχίζονται και όσο περνούν οι ώρες λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον εντοπισμό αγνοουμένων.