Βίαιη βιομηχανοποίηση της Σκλαβούνας καταγγέλλει το ΚΚΕ

Η κυβέρνηση και ο ΑΔΜΗΕ προχωρούν στις εργασίες του τερματικού σταθμού αντιστάθμισης στην περιοχή «Σκλαβούνα» του δήμου Μονεμβασίας, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τετελεσμένα γεγονότα.

Η Κομματική οργάνωση Νεάπολης του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι αυτές οι εργασίες γίνονται ενώ εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης του ΣτΕ για τις προσφυγές που έχουν γίνει κατά της ΑΕΠΟ. Όλα αυτά παρά τις διαμαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας για τον σχεδιασμό της βίαιης βιομηχανοποίησης της περιοχής. (Εγκατάσταση πυλώνων υψηλής τάσης και αιολικών πάρκων).

Απαιτούμε απαντήσεις από τους υπεύθυνους γιατί γίνονται όλα αυτά ΠΡΙΝ την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ κι ενώ γνωρίζουν τις διαθέσεις και τις αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας που θέλει να προστατεύσει αυτόν τον όμορφο τόπο και τον πολιτισμό του.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΟΦΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

Καλούμε το λαό της περιοχής να στηρίξει και να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Μονεμβασίας στο Δήμο και Πελοποννήσου στην Περιφέρεια, το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο, ώστε να υψωθεί ακόμα μεγαλύτερη φωνή αντίστασης μέσα στο Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο.

Καλούμε το λαό της περιοχής σε στράτευση και ενίσχυση με το ΚΚΕ, και με την Ψήφο του στις Ευρωεκλογές να στείλει το μήνυμα της απάντησής του απέναντι στις πολιτικές που τον γονατίζουν καθημερινά.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ

Κομματική οργάνωση ΚΚΕ Νεάπολης Βοιών.