Βέρδος | Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Βλαχιώτη

«Ζητάμε και πάλι να ενώσουμε τα όνειρα, τις ελπίδες, τις προτάσεις μας σε ένα κοινό όραμα»

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού τελέστηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Ανοιχτής Πολιτείας Δημοτών Ευρώτα» στο Βλαχιώτη, με τον επικεφαλής της παράταξης, κ. Δήμο Βέρδο να καλεί τους πολίτες σε συστράτευση και τους κατοίκους να στέλνουν το μήνυμα της νίκης.

Παρουσιάζοντας μέρος του έργου που έχει γίνει, ο κ. Βέρδος απάντησε σε όσους έχουν επιλέξει την τακτική του μηδενισμού, προτάσσοντας την αποφασιστικότητα και την εργατικότητα που διακρίνει όλους τους υποψηφίους της Ανοιχτής Πολιτείας Δημοτών Ευρώτα.

«Ζητάμε και πάλι να ενώσουμε τα όνειρα, τις ελπίδες, τις προτάσεις μας σε ένα κοινό όραμα: Σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα πάει τον Δήμο Ευρώτα μπροστά. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να πάει μπροστά ο τόπος μας και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε έναν έντιμο αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βέρδος και πρόσθεσε με νόημα:

«Δεν θα σας υποσχεθώ επιδόματα. Δεν θα αναλύσω μεγάλα σχέδια που δεν πρόκειται να υλοποιηθούν. Δεν θα σας υποσχεθώ παροχές και δώρα. Θα σας υποσχεθώ, όμως, εργατικότητα, διαφάνεια και εντιμότητα. Αγαπητοί συνδημότες μας, σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον του Δήμου Ευρώτα. (…) Φίλες και φίλοι το μήνυμα το δίνετε απόψε εσείς. Δίνετε το μήνυμα της νίκης. Με την ψήφο σας στις 8 Οκτωβρίου θα αναδείξετε και πάλι την Ανοιχτή Πολιτεία νικητήρια δύναμη».