Βανδαλισμός και κλοπή εις βάρος Λακώνων τουριστών στο Πολυλίμνιο

Αποκλειστικό FLY

Την αγανάκτησή της θέλησε να γνωστοποιήσει αναγνώστρια του FLYNEWS, η οποία είδε το ΙΧ αυτοκίνητό της να πέφτει θύμα βανδαλισμού από αγνώστους, οι οποίοι δεν δίστασαν να αφαιρέσουν σημαντικό χρηματικό ποσό από το εσωτερικό του οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στον FLY, ταξίδεψε ως το Πολυλίμνιο με το σύζυγό της. Αφού επισκέφθηκαν τους καταρράκτες που βρίσκονται στην περιοχή επέστρεψαν στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους. Εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Άγνωστοι είχαν σπάσει τα τζάμια του ΙΧ, ενώ κατάφεραν να ανοίξουν και το πορτ μπαγκαζ, από όπου αφαίρεσαν πορτοφόλι. Μάλιστα, σε αντίστοιχη κατάσταση βρισκόταν και το παρακείμενο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας δύο Γερμανών τουριστών, από τους οποίους ευτυχώς δεν εκλάπη κάτι.

Στο σημείο κλήθηκαν οι άνδρες της αστυνομίας για τις απαραίτητες ενέργειες. Μάλιστα, επιβεβαίωσαν το μεγάλο αριθμό αντίστοιχων κρουσμάτων τον τελευταίο καιρό στην περιοχή. Για την αντιμετώπιση του φαινομένου ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή η τοποθέτηση συστήματος παρακολούθησης, κάτι που απορρίφθηκε για λόγους προσωπικών δεδομένων.