Βακαλόπουλος για Παλαιολόγου: «Δεν είναι συμφέρουσα η διακοπή του έργου»

Μονόδρομος για τη δημοτική αρχή να σεβαστεί την απόφαση του Τεχνικού Συμβουλίου

Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με την απόφαση του Τεχνικού Συμβουλίου ο εργολάβος παραμένει στο έργο. Είναι μονόδρομος για την Δημοτική Αρχή και οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση αυτή. Αποτελεί υποχρέωσή μου όπως είχα δεσμευθεί αλλεπάλληλες φορές τόσο ως υποψήφιος όσο και ως δήμαρχος πλέον να τελειώσει αυτό το έργο το συντομότερο δυνατό, σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με μοναδικό θέμα την ανάπλαση της Παλαιολόγου.

Τι παρέλαβε και τι θα πράξει

Μάλιστα, ο επικεφαλής του δήμου υπογράμμισε ότι όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του βρήκε ένα άσχημο κλίμα μεταξύ υπηρεσίας και εργολάβου, κατάλοιπο από την προηγούμενη δημοτική αρχή, απαριθμώντας τα επόμενα βήματα της δημοτικής αρχής, τα οποία συνοψίζονται στο σεβασμό της εισήγησης του Τεχνικού Συμβουλίου, στην ενίσχυση της Τεχνικής Υπηρεσίας Σπάρτης με μηχανικούς, στην επικοινωνία με τον εργολάβο, ο οποίος υποστηρίζει ότι θα ολοκληρώσει το έργο, αλλά και στη λήψη μέτρων ασφαλείας σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα, για τις κακοτεχνίες που καταγράφονται, ο Μιχάλης Βακαλόπουλος υποστήριξε ότι ο εργολάβος οφείλει να τις αποκαταστήσει.

«Δεν είναι συμφέρουσα η διακοπή του έργου»

Θα εξαντλήσω όλες τις δυνατότητες που έχω για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό. Δεν πρόκειται να το αφήσω να σέρνεται άλλο. Έχω δεσμευτεί επανειλημμένα. Έχω απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών μου απέναντι τόσο στους καταστηματάρχες όσο και στους πολίτες αυτής της πόλης. Η οποιαδήποτε διακοπή του έργου αυτού δεν είναι συμφέρουσα για τον δήμο. Επ’ αυτού έχω ζητήσει άλλωστε και την γνωμοδότηση από την Νομική Υπηρεσία του δήμου, σημείωσε χαρακτηριστικά.