«Τώρα Τι Να Το Κάνω»: Κυκλοφόρησε το video clip

Το πολυαναμένομενο νέο single «Τώρα Τι Να Το Κάνω» του Νίκου Οικονομόπουλου είναι γεγονός.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο πιο εμπορικός καλλιτέχνης της δεκαετίας, κυκλοφορεί οπτικοποιημένο το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Τώρα Τι Να Το Κάνω».

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συνόδευσε το φετινό καλοκαίρι με τον ευχάριστο ήχο του «Δε Σ’ Αγαπάω». Το τραγούδι αναρριχήθηκε στην κορυφαία δυάδα του επίσημου Airplay Chart και μετρά πάνω από 9,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ο μοναδικός καλλιτέχνης που διέθετε τρία singles στο Top 3 του επίσημου Airplay Chart το 2018, χάρη στο «Για Κάποιο Λόγο», στο «Για Παράδειγμα» και στο «Δε Σ’ Αγαπάω».

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στη σκηνή του «Κέντρο Αθηνών» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να μονοπωλήσει ξανά το ενδιαφέρον στη νυχτερινή Αθήνα, ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχεται το φθινόπωρο με νέα μεγάλη επιτυχία.

«Τώρα τι να το κάνω…»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο το ολοκαίνουργιο single «Τώρα Τι Να Το Κάνω» και καθηλώνει τον ακροατή, όπως έχει πράξει με δεκάδες αγαπημένες και αξέχαστες επιτυχίες κατά μήκος της άκρως επιτυχημένης καριέρας του.

Τη μουσική έχει γράψει ο πολυσύνθετος τραγουδιστής, δημιουργός και vocal coach Άκης Δείξιμος και οι στίχοι είναι μία κατάθεση του εξαιρετικού Νίκου Σαρρή.

Αυτή είναι η πρώτη φορά όπου Άκης Δείξιμος συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ τους στίχους του Νίκου Σαρρή τους απολαύσαμε στις τρεις τελευταίες επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη: Στο «Δε Σ’ Αγαπάω», στο «Για Παράδειγμα» και στο «Παρακάλα Να Πεθάνω».

Το νέο τραγούδι «Τώρα Τι Να Το Κάνω» συστήνεται επίσημα μαζί με ένα κινηματογραφικό video clip το οποίο επιμελήθηκαν μαζί, σε σενάριο και σκηνοθεσία, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Η ιστορία αφορά έναν πληγωμένο έρωτα και μία πρώην σχέση που θέλει να επιστρέψει μετανιωμένη στην αγκαλιά του πρωταγωνιστεί, ο οποίος είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά συναντά την άρνησή του.

Η πάλη με τα εσωτερικά συναισθήματα κορυφώνεται με έντονες στιγμές και συνοψίζεται σε μία φράση που δε χωρά αμφισβήτηση: «Τώρα Τι Να Το Κάνω»…

Ο ύμνος του φετινού χειμώνα κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.