Τσίρκοβιτς, Σαμπατάκος και ανανεώσεις στην ΑΕ Πελλάνας Καστορείου

Πρώτη μεταγραφή της Ένωσης ο Γιώργος Σαμπατάκος!

Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ονομασία) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Σαμπατάκου. Ευχόμαστε στο Γιώργο να είναι υγιής και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Έναρξη συνεργασίας της Ένωσης με τον Μίκι Τσίρκοβιτς

Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ονομασία) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς. Καλωσορίζουμε τον Μίκι στην οικογένεια της Ένωσης και ευχόμαστε μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Εννέα ανανεώσεις για την Ένωση!

Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ονομασία) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Παναγιώτη Ψυχόπαιδα, Νάσο Ασπιώτη, Κώστα Κοντογιάννη, Δημήτρη Ζαραφέτα, Γιώργο Σικαλόπουλο, Χρήστο Παναγιωτίδη, Λεωνίδα Ρασσιά, Γιώργο Αναστάσακο, και Ευθύμιο Δημητρέλη. Ευχόμαστε σε όλους να είναι δυνατοί και να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.