Τσίπρας για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Γιορτή δημοκρατίας με 1.000 εκλογικά τμήματα από τον Έβρο ως τη Γαύδο

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια στάση στην κεντρική πλατεία στις Καλύβες του Αποκόρωνα Χανίων, όπου συνομίλησε με κατοίκους, αλλά κι εθελοντές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που προετοιμάζονται για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τη διαδικασία πρωτόγνωρη και όπως είπε «βασίζεται στη δυνατότητα των εθελοντών μας και των μελών μας να στήσουν μια άρτια διαδικασία, αδιάβλητη, σε όλη την Ελλάδα με 1.000 τμήματα από τον Έβρο έως την Γαύδο».

Όπως υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός, με την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής «κάνουμε πράξη την απόφαση του συνεδρίου μας να δυναμώσουμε το κόμμα μας. Κυρίως, όμως, να δυναμώσουμε την επιθυμία του λαού για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του και να προστατεύσουμε την κοινωνία που για άλλη μία φορά βρίσκεται σε πολύ μεγάλη δυσκολία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που κάνουν γι’ αυτή «τη μεγάλη γιορτή της αληθινής δημοκρατίας».

Νωρίτερα είχε περιοδεύσει στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων, όπου οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του μοιράστηκαν την αγωνία τους για την ακρίβεια, αλλά και την «ανάγκη για πολιτική αλλαγή».