«Τρία νέα εμβληματικά έργα για την Τρίπολη»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, επικοινώνησε live με δημότες, μέσω facebook

«Υπάρχουν τρία εμβληματικά έργα που μέσα στο Μάρτιο τα δύο θα έχουν δημοπρατηθεί. Είναι το παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης, ένα κτίριο κομψοτέχνημα που κανονικά θα πρέπει να λειτουργεί ως Δημαρχείο. Θα γίνει μια πλήρης ανακαίνιση, αίθουσες για το δημοτικό συμβούλιο, για εκδηλώσεις, αίθουσες για τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τις παρατάξεις. Μέσα στον Μάρτιο θα δημοπρατηθεί.

Δεύτερο έργο που θα δημοπρατηθεί μέσα στον Μάρτιο είναι η ανακαίνιση του Πνευματικού Κέντρου που μέσα έχει πολλά προβλήματα με τη θέρμανση και την ψύξη. Γίνεται εκσυγχρονισμός όλων των αιθουσών, ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, σύστημα κλιματισμού – θέρμανσης – ψύξης.

Το τρίτο έργο που προχωρά είναι οι αναπλάσεις των κεντρικών πάρκων της πόλης, προχωρά η μελέτη, όπως και η δημιουργία πεζόδρομου – ποδηλατοδρόμου από Καλαβρύτων μέχρι το ΔΑΚ. Έγιναν οι αποτυπώσεις στην Καλαβρύτων και η μελετητική ομάδα θα παρουσιάσει 2-3 επιλογές για το πώς θα προχωρήσει η ανάπλαση. Επειδή υπάρχει μια ανησυχία για τους πολίτες που μένουν στην Καλαβρύτων. Θα κληθούν οι πολίτες να πουν την άποψή τους. Η οδηγία που έχουν οι μελετητές είναι να μην μειωθούν τα πάρκινγκ.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.