Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο – Η στιγμή που οι κουκουλοφόροι ξυλοκοπούν άγρια τον αστυνομικό

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, απόρροια των οποίων ήταν ένας αστυνομικός να έχει τραυματιστεί σοβαρά από ομάδα κουκουλοφόρων.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ ήταν πάνω σε μηχανή της ΕΛ.ΑΣ. όταν δέχθηκε επίθεση από το πλήθος και έπεσε κάτω. Εκείνη τη στιγμή, καθώς βρισκόταν πεσμένος και ανήμπορος να αντιδράσει, δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα από δεκάδες κουκουλοφόρους.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ φέρει τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού και τα πόδια, και αιμορραγούσε αρκετά σοβαρά, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Αγωνιώδεις ήταν οι κραυγές από συναδέλφους του για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήρθε μετά από μισή ώρα. Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ίσως να έχει υποστεί ελαφρά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση την ακριβή κατάσταση της υγείας του θα καταδείξουν οι ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης που έπεσε κάτω ο αστυνομικός και δέχθηκε την επίθεση από τους κουκουλοφόρους: