Τραγωδία στο δρόμο Αθήνα – Καλαμάτα | 62χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο

Του Γιάννη Σπυρούνη

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες λίγο πριν από τις εφτά το πρωί ο 62χρονος Λεωνίδας Παπαδόπουλος από τη Ν. Φιγαλεία. Το τραγικό δυστύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν η σύζυγος και η μητέρα του, συνέβη στην Ε.Ο. Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας στο ύψος της Νεμέας.

Ο 62χρονος που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, ξεκίνησε τα ξημερώματα οδικώς για την γενέτειρά του με συνεπιβάτες την 61χρονη σύζυγό του και την 87χρονη μητέρα του. Στο 115ο χλμ της εθνικής οδού, κοντά στη Νεμέα, το αυτοκίνητό του παρουσίασε μηχανική βλάβη. Το ακινητοποίησε στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί.
Στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας εκινείτο ένα ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε ένας 31χρονος, το οποίο προσέκρουσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα παρασύροντας στο θάνατο τον 62χρονο και τραυματίζοντας τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο οι δύο τραυματισμένες γυναίκες και ο νεκρός οδηγός. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Το μαύρα μαντάτα δεν άργησαν να μαθευτούν στην τοπική κοινωνία της Νέας Φιγαλείας όπου επέστρεφε για διακοπές ο 62χρονος με την οικογενειά του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία.