Το συγκινητικό αντίο του Κωνσταντινίδη στον Αστέρα Τρίπολης

«Για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά αποφάσισα να μείνω Κύπρο και στην οικογένεια μου. Με βαριά καρδιά δυστυχώς δεν θα αποδεχτώ την πρόταση από πλευράς Αστέρα Τρίπολης για επέκταση της συνεργασίας μας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες της ομάδος κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο οι οποίοι επιτελούν μεγάλο και θεάρεστο έργο. Στους κυρίους Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο και κύριο Γαλανακόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στην μεγάλη οικογένεια του Αστέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκάστοτε προπονητές-προπονητικά team. τους προπονητές, γυμναστές, προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας που συνεργαστήκαμε μαζί. Επίσης όλο το διοικητικό προσωπικό του Αστέρα ( γιατρούς-φυσιοθεραπευτές, φροντιστές. γραφειακό προσωπικό και όλους όσους δουλεύουν στην ομάδα) για την ιδιαίτερη σχέση και άψογη συνεργασία που είχαμε.

Επίσης θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον προπονητή κύριο Σάββα Παντελίδη στο τεχνικό team και στους ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία στην Ευρώπη καθώς και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ιδιαίτερα εύχομαι στα ‘παιδιά μου’ τους τερματοφύλακες της ομάδας να συνεχίσουν τη σκληρή, μεθοδική δουλειά, να είναι πάντα σωστοί αθλητές-χαρακτήρες και άψογοι επαγγελματίες.Θα μου λείψετε πολύ!!!!!

Αξέχαστες θα μου μείνουν οι τόσες αναμνήσεις και εμπειρίες που απέκτησα. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι πάντα δίπλα σας!!! (Έστω και από μακρυά.)

Υ. Γ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καταπληκτικούς οπαδούς της ομάδας μας»

Νίκος Κωνσταντινίδης