Το πρώτο του βιβλίο παρουσιάζει ο δρ. Κώστας Μπάρδης

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Σπαρτιάτης επιστήμονας, Κωνσταντίνος Μπάρδης, ο οποίος είναι έτοιμος να παραδώσει στην αθλητική -και όχι μόνο- κοινότητα ένα σπουδαίο και μοναδικό σύγγραμα που φέρει τον τίτλο “Η επιστήμη της ποδηλασίας”.  Στο βιβλίο αυτό ο γνωστός Διδάκτωρ του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου παντρεύει την εμπειρία του ως Βαλκανιονίκης και πολλάκις πρωταθλητής Ελλάδος με την επιστημονική πλευρά του αθλήματος.

Ο συγγραφικός στόχος του Σπαρτιάτη Πρωταθλητή ποδηλασίας ήταν η σύνταξη ενός συγγράμματος που προορίζεται για μεγάλο εύρος ανθρώπων διαφορετικών γνωστικών αποθεμάτων και εμπλοκής με την ποδηλασία. Φοιτητές της αθλητικής επιστήμης που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον ενδεδειγμένο τρόπο διαχείρισης των αθλητών και, κυρίως, των ποδηλατών, επαγγελματίες ποδηλάτες και ερασιτέχνες ποδηλάτες αποτελούν την αναγνωστική ομάδα-στόχο. Ειδικότερα, το βιβλίο παρέχει πλήθος πληροφοριών σχετικά με προπονητική διαδικασία, διατροφική υποστήριξη, εργομετρική αξιολόγηση και ψυχολογική προετοιμασία, άξονες βασικής προσέγγισης της ποδηλασίας προς ενίσχυση της σωματικής και ψυχοπνευματικής απόδοσης των ατόμων.

Η παρουσίαση της “Επιστήμης της Ποδηλασίας” θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Semiramis στην Kηφισιά, με την ουσιαστική συμβολή δυο εξέχοντων δημοσιογράφων στο χώρο της άθλησης, της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου και του Νίκου Γκομώλη.

Ο FLY εύχεται στον Κώστα Μπάρδη κάθε καλό στο νέο του εγχείρημα!