Το οδοιπορικό της Μαρίας συνεχίζεται

Σειρά είχε ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ, τα πανέμορφα και ιστορικά χωριά του μοναδικού βουνού

Το οδοιπορικό της Μαρίας συνεχίζεται. Σειρά είχε ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ, τα πανέμορφα και ιστορικά χωριά του μοναδικού βουνού, γνώρισαν τη Μαρία. Οι Γοράνοι, η Βασιλική η Άρνα, η Μελιτίνη, η Λεμονιά, η Πετρίνα μάγεψαν τη Μαρία με το μοναδικό περιβάλλον τους. Την απογοήτευσε όμως η ερημιά και η εγκατάλειψη. Δεν ακούγονται πια φωνές και τα κουδούνια των ζώων . Τα δέντρα είναι εγκαταλελειμμένα ή καμένα. Η Μαρία σαν άνθρωπος από φύση αισιόδοξη , δυναμική με όραμα και ιδέες θέλει να πιστεύει ότι θέλει να βάλει ένα λιθαράκι για να γίνουν τα χωριά μας όπως ήταν παλιότερα. Το πιστεύει το υποσχέθηκε, με την υποστήριξη όλων των Λακώνων και την ψήφο τους θα τα καταφέρει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12-5-23

Την Παρασκευή 12 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου  θα επισκεφθεί το Γύθειο τον Πλάτανο το Σιδηρόκαστρο, τον Καρβελά, τη Μυρσίνη, τα Κονάκια, το Αρχοντικό, τη Μέλισσα, τα Κόκκινα Λουριά, το Σελεγούδι την Καστάνια και τον Άγιο Νικόλαο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-5-23

Το Σάββατο 13 Μαϊου η Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου  θα επισκεφθεί το Έλος το Αστέρι τη Γλυκόβρυση, τον Άγιο Ιωάννη Γλυκόβρυσης και τον Βλαχιώτη.