«Το Κάτι Παραπάνω» | Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί το νέο δίσκο του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει «Το Κάτι Παραπάνω» στη νέα και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά του, η οποία κυκλοφορεί σήμερα!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει με νέο άλμπουμ σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά το επιτυχημένο άλμπουμ «Όσα Νιώθω» και τις σαρωτικές επιτυχίες «Το Συμπέρασμα», «Τα Κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Όσα Νιώθω», «Στη Δική Μου Αγκαλιά».

Το έδαφος για τον πρώτο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την ετικέτα της Panik Platinum έχουν προλειάνει τρεις τεράστιες επιτυχίες που έχουν κατακτήσει όλες την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων:

Τα «Ξημερώματα» (15 εβδομάδες στο Νο1), τα «Ψέματα» (11 εβδομάδες στο Νο1) και το «Λιώμα» που συμπληρώνει τέσσερις εβδομάδες στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart, επιβεβαιώνουν εμφατικά ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνης στο σημερινό μουσικό τοπίο της Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ήδη αναγγείλει ότι το επόμενο single του τιτλοφορείται «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και αναμένεται να αποκαλυφθεί οπτικοποιημένο, παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδωσε μία δυνατή γεύση από τον επερχόμενο δίσκο του με ένα συναρπαστικό τρέιλερ που υλοποιήθηκε με τη σκηνοθετική αντίληψη του καταπληκτικού Γιάννη Δημολίτσα.

Το βίντεο παρουσίασε για πρώτη φορά τρία από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το πλήρες tracklist θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα τρία singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και το ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Λάθος Μου».

Η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο είναι μία σύνθεση δύο εξαιρετικών πορτρέτων από το διεθνούς φήμης φωτογράφο Κώστα Αυγούλη.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού με γενικό τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και στη συνέχεια θα βρεθεί στα δισκοπωλεία.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Τι Να Το Κάνω
2. Αποχωρώ
3. Δικαιολογίες
4. Σ’ Έχω Ξεπεράσει
5. Πόσο;
6. Βασιλιάς
7. Ψέματα
8. Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα
9. Σε Χρειάζομαι
10. Μαζί Σου
11. Λάθος Μου (με τη Νατάσα Θεοδωρίδου)
12. Λιώμα
13. Ξημερώματα
14. Δεν Έχω Πολλά

Hit Channel