Το History Channel στο Παυλοπέτρι

Την ώρα που ο (κατά το ήμισυ ανένδοτος συμπατριώτης μας) υπουργός Σταθάκης, ακονίζει τη σούβλα του για να σουβλίσει τον Πάρνωνα και τον κατά το ήμισυ τόπο καταγωγής του (Βάτικα), την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου υπογράφουν την άδεια οικοδομής του υποσταθμού του ΑΔΜΗΕ στη Σκλαβούνα.

Τούτη την ώρα αιμάσουσα καρδιά του τόπου το Παυλοπέτρι, για μια ακόμη φορά δυναμώνει τους παλμούς του, σε μια προσπάθεια ίσως να αφυπνίσει συνειδήσεις, ηγεσίες και πολίτες, για να δηλώσει και πάλι παρών.

Για να θυμίσει για μια ακόμη φορά πως τούτος ο τόπος προικίστηκε απλόχερα από τη Φύση, από την Ιστορία και πως του αξίζει ένα άλλο καλύτερο μέλλον από το μέλλον των πυλώνων και του εργοστασίου στα Ασπρούδια που καραδοκεί.
Για να θυμίσει πως τούτος ο σπουδαίος τόπος πρέπει να κατοικείται από σπουδαίους ανθρώπους, αντάξιους του.

Σάββατο 3 του Μάρτη του 2018, η κ. Δέσποινα Κουτσούμπα από την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, μαζί με τον γνωστό από τη σειρά Στάρ Τρέκ ηθοποιό Zachary Quinto και το συνεργείο του HISTORY CHANNEL, ήταν εκεί για να γίνουν λήψεις προβολής του Παυλοπετρίου, να προβληθεί ο τόπος ακόμη μια φορά στα πέρατα της οικουμένης, του τόπου που ηγεμόνες και ηγεμονίσκοι θυσιάζουν σε αλλότρια συμφέροντα που βαφτίστηκαν εθνικά.
Όπως μας πληροφόρησε η κ. Κουτσούμπα ο γνωστός ηθοποιός θα προβάλει σειρά στο HISTORY CHANNEL και για την Ελλάδα θα περιλαμβάνεται το Παυλοπέτρι και η Κνωσσός.

Ευχαριστούμε την κυρία Κουτσούμπα για την άδεια της να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός και για τις πληροφορίες που μας παρείχε.

Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή