«Το μπάσκετ γυναικών και η ανάπτυξή του»

Εκπαιδευτική Ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης, η εκπαιδευτική ημερίδα που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης, με θέμα «Το μπάσκετ γυναικών και η ανάπτυξή του».

Με επιτυχία και μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, οι κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας, Κώστας Μίσσας – Επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και Εβίνα Μάλτση-Υπεύθυνη προώθησης του Μπάσκετ των γυναικών ανέπτυξαν θέματα που άπτονται του γυναικείου μπάσκετ.

Κεντρικά θέματα της ημερίδας ήταν η γνωριμία του κοινού με το μπάσκετ γυναικών, η αύξηση της προσέλευσης του κοινού στο γήπεδο, η ενημέρωση για την ιδιοσυγκρασία των νεαρών αθλητριών, ο ρόλος της κατάλληλης καθοδήγησης όταν υπάρχει θέληση και ταλέντο και γενικότερα το έναυσμα για την δημιουργία ενός κυττάρου αθλητικής- κοινωνικής διαπαιδαγώγησης.

Την εκπαιδευτική ημερίδα χαιρέτησε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, γνωστός άλλωστε για την πλούσια αθλητική του δραστηριότητα στο χώρο του μπάσκετ, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, κ. Παντελή Μπεμπέτσος καθώς και ο Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., κ. Σταύρος Κουκάκης.

Εκ του Δήμου