Το «Τι Να Το Κάνω» έγινε μία μαγική ταινία μικρού μήκους

Το video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού για το «Τι Να Το Κάνω» κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει εικόνα στη νέα μεγάλη επιτυχία «Τι Να Το Κάνω» με μία υπέροχη ταινία μικρού μήκους.

Το video clip αυτής της ερωτικής μπαλάντας που αγαπήθηκε θερμά από την πρώτη στιγμή, κυκλοφορεί την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων αλλά και την εβδομάδα που «Τι Να  Το Κάνω» ανεβαίνει για πρώτη φορά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά τον ελληνικό ρεπερτόριο.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το νέο ραδιοφωνικό single του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της γενιάς του. Το τραγούδι κατάφερε πολύ γρήγορα να σταθεί στο ύψος των διαδόχων του, που έκαναν θραύση στα ερτζιανά και στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Εξάλλου είχε γίνει εξ αρχής μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές των ακροατών μέσα από τη νέα δισκογραφική δουλειά «Το Κάτι Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, η οποία απέκτησε τον τίτλο της με αφορμή ένα στίχο του τραγουδιού.

Σημειωτέον, το άλμπουμ διένυσε τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων στην ελληνική αγορά, όπως αποτυπώνονται στο επίσημο IFPI Chart.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Τι Να Το Κάνω - Official Music Video (1)

Τα γυρίσματα για το video clip του «Τι Να Το Κάνω» πραγματοποιήθηκαν στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του μοναδικά ταλαντούχου Γιάννη Δημολίτσα, σταθερός πλέον συνεργάτης του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Η κινηματογραφική παραγωγή περιγράφει μέσω αναδρομών στο παρελθόν την ιδιαίτερη σχέση ενός ζευγαριού, προκαλώντας ποικίλα συναισθήματα, με τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Αργυρό στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι μαγικές εικόνες από τη Χώρα τη Μαγιάρων δημιουργούν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος.

Το single «Τι Να Το Κάνω» και το άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

hit channel