Θεοδωρικάκος: Υποχρεωτική η μάσκα στα γήπεδα

Στην ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας αναφέρθηκε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους.

Έφερε ως αρνητικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα. «Οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκα» σημείωσε ο Υπουργός προειδοποιώντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης.

«Είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και το αγαπημένο μας άθλημα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας προστατέψουν όλοι και τους εαυτούς τους και την ομάδα τους» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αυστηρή προειδοποίηση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε επιπρόσθετα στις εν εξελίξει ενέργειες για την αναμόρφωση της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το χρονοδιάγραμμα εφαρμόζεται πιστά.

Σημείωσε δε ότι μετά από την επάνδρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων και τις αλλαγές στην Άμεση Δράση, ξεκίνησε σήμερα και το πρόγραμμα εκπαίδευσης 2.500 ανδρών και γυναικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο Υπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι και ο νέος κανονισμός για την επιχειρησιακή λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ είναι έτοιμος ενώ προχωρά και η διαδικασία για την προμήθεια καμερών.