Θανάσης Δαβάκης στον Fly: «Οι Λάκωνες δεν είναι ψηφοφόροι, αλλά φίλοι»

Όσα ανέφερε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του σταθμού, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Μετά την πείρα τόσων χρόνων στη Βουλή, αισθάνομαι ότι οι Λάκωνες δεν είναι ψηφοφόροι, αλλά φίλοι, δήλωσε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο κύριος Θανάσης Δαβάκης, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος υποστήριξε ότι η προεκλογική εκστρατεία του ήταν ιδιαίτερα καρποφόρα.

Την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της χώρας, σημείωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας παράλληλα τα περί μετεκλογικών συνεργασιών. Επιπλέον, κάλεσε τους νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να μην απέχουν, τονίζοντας ωστόσο ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στην προσέγγισή τους από τα κόμματα.

Ακολούθως, ο κύριος Δαβάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ρόλος του εκάστοτε βουλευτή δεν είναι να υλοποιεί έργα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βαθμούς της αυτοδιοίκησης, αλλά να ανοίγει δρόμους, να νομοθετεί και να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο. Ωστόσο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του ΚΕΕΜ Σπάρτης, τη σχολή Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού στη Νεάπολη, καθώς και για τα βήματα που έγιναν στο έργο της Κελεφίνας.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία, μιας και η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση.