Τελετή εγκαινίων νέου ανελκυστήρα στο ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως

Δωρεάς της οικογένειας Σταύρου και Δήμητρας Δέμου

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 πμ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου ανελκυστήρα που τοποθετήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης με την ευγενική δωρεά της οικογένειας Σταύρου και Δήμητρας Δέμου.

Τα εγκαίνια και αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος μετά την Κυριακάτικη λειτουργία.

Σχετικά με τη DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν υπερσύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου. Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1000 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών, ενώ διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης για τα ελεγχόμενης αποδέσμευσης ενέσιμα. Η εταιρεία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Μάθετε περισσότερα στο www.demo.gr