«Τα Λέμε Το Βράδυ»: Ο Νικηφόρος όπως δεν τον είχαμε συνηθίσει

Ο Νικηφόρος επανέρχεται στο δισκογραφικό προσκήνιο με ανανεωμένη διάθεση και ολοκαίνουργια πρόταση που αφήνει πολλές υποσχέσεις, δίνοντας ραντεβού… για το βράδυ.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής προτείνει ένα up-tempo ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Τα Λέμε Το Βράδυ», το οποίο διαδέχεται το δυναμικό single «Έχω Τα Δικά Μου», μία ερωτική ιστορία έντονου πάθους που αγγίζει τα όρια της εμμονής.

Τη μουσική του τραγουδιού «Τα Λέμε Το Βράδυ» υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το music video που ντύνει με εικόνα το single «Τα Λέμε Το Βράδυ» γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Γρήγορες εναλλαγές και εικόνες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον συνθέτουν το σκηνικό στο οποίο ξεδιπλώνεται η ιστορία του βίντεο, ενώ ο Νικηφόρος εμφανίζεται όπως δεν τον είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Στην πιο εκρηκτική στιγμή του βίντεο ο Νικηφόρος τραγουδά το single μαζί με την μπάντα του σε μία αλάνα, με το φόντο να γεμίζει εντυπωσιακά βεγγαλικά.

«Μαζί μου μπαίνει το φως στην καρδιά… Θα ‘σαι, αν θες, δική μου σε λίγη ώρα ξανά…», τραγουδά ο Νικηφόρος και δίνει το σύνθημα για μία νύχτα γεμάτη έρωτα και χαρά: «Τα Λέμε Το Βράδυ»…

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου με τίτλο «Τα Λέμε Το Βράδυ» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Heaven Music και είναι σίγουρο ότι θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα, όπως συμβαίνει με κάθε κυκλοφορία του.

hit channel