Τα γίδια η αιτία του φονικού στην Ηλεία

Ο 40χρονος βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει από το κοπάδι του μαζί με τον αδερφό του

Το φονικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης- Ο 40χρονος βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει από το κοπάδι του μαζί με τον αδερφό του.

Αδιανόητη τροπή παίρνει όσον αφορά τα κίνητρα της η στιγερή δολοφονία 40χρονου από 82χρονο συγχωριανό του στη θέση Λούτσες του οικισμού Ράχη της τοπικής κοινότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο 82χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να τον πυροβόλησε πισώπλατα δύο φορές, σκοτώνοντάς τον, επειδή τα γίδια που του ανήκαν μπήκαν στο χωράφι του.

Το φονικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 40χρονος βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει από το κοπάδι του μαζί με τον αδερφό του.

Ο φερόμενος ως δράστης, λογομάχησε με το θύμα γιατί για ορισμένο χρονικό διάστημα τα ζώα του 40χρονου πέρασαν στην έκταση του 80χρονου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ilialive.gr, το θύμα είχε μάλιστα ήπιο λόγο και ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός από τον ηλικιωμένο.

Καθώς τον είδε να κρατάει όπλο του είπε: «…τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό, σκότωσέ με…».

Ο 82χρονος, φέρεται να τον πυροσβόλησε ακριβώς την στιγμή που απομακρύνθηκε.

Ο αδερφός του θύματος, που ήταν παρών στο συμβάν, προσπάθησε μάταια να αποτρέψει το κακό και μόλις έστρεψε ο ηλικιωμένος το όπλο και προς την δική του κατεύθυνση κατάφερε να το αρπάξει και να τον αφοπλίσει.

Πηγή: skai.gr