Συνελήφθησαν για κατοχή κάνναβης στην Τρίπολη

Από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας

Συνελήφθη, χθες (16.2.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (16.2.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονη αλλοδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, σήμερα (17.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 29 και 35 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης (τύπου σοκολάτα) και μικροποσότητα κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.