Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Άργος, Λουτράκι και Σπάρτη

Μετά από αστυνομικές επιχειρήσεις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, προχθές (6.10.2022) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -34,32- γραμμαρίων, καθώς και -3- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή τροχοφόρου Συνελήφθη, χθες (7.10.2022) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία όπως προέκυψε, είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από το Λουτράκι. Δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Συνελήφθη, χθες (7.10.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8- γραμμαρίων, -2- ζυγαριές ακριβείας, υπολείμματα κοκαΐνης, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ) και το χρηματικό ποσό των -430- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.