Συλλήψεις την τελευταία μέρα του 2022 σε περιοχές της Αργολίδας

Δείτε γιατί

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 41χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του, βρέθηκε μεταλλικός χαρτοκόπτης, με μήκος λάμας -6- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 20χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου Χθες (31.12.2022) το βράδυ, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους – Νέας Κίου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών.