Συλλήψεις σε Τρίπολη και Καλαμάτα για παραβατικότητα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί αναβολικών ουσιών και φαρμακοδιέγερσης Συνελήφθη, σήμερα (19.8.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες κάτω από το τιμόνι, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -14- γραμμαρίων και φιαλίδιο περιέχον τεστοστερόνη. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- καλαμάκια με υπολείμματα κοκαΐνης, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ. Τέλος, ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (18.5.2023) το μεσημέρι, στην Τρίπολη, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλο ποδήλατο, που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 79χρονου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) Συνελήφθη, σήμερα (19.8.2023) και πρώτες πρωινές ώρες σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- ρόπαλα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.