Συλλήψεις για παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη χθες (15.2.2020) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 43χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από περίπτερο, πορτοφόλι ημεδαπού, το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Το πορτοφόλι βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη, χθες (15.2.2020) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (16.2.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών και β) Διάταξη του Πρωτοδικείου Αθηνών, για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες (15.2.2020) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.