Συλλήψεις για παραβατικότητα σε Μεσσηνία, Αργολίδα και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (22.6.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία περίπτωση κλοπής ποδηλάτου, που είχε γίνει την 16.6.2018, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ το ποδήλατο βρέθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 16.6.2018, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ενός 32χρονου και δύο ανήλικων, για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθη, σήμερα (22.6.2018) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -12- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (22.6.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 51 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε, καθώς και πέντε δισκία, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής εξωλέμβιων κινητήρων, που είχαν γίνει την 29/30.10.2017 και την 7.11.2017, αντίστοιχα, στην Κόρινθο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 38 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.