Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: 36 νεκροί – 66 τραυματίες

Οι συγγενείς μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο 2410 - 683175

Σε 36 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί εξαιτίας της σύγκρουσης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, τον πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Άμορφη μάζα τα βαγόνια των τρένων

Όπως ανέφερε ο κ. Βαθρακογιάννης σε νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 66 άτομα.

Η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού ατόμων, στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών παραμένει σε εξέλιξη. Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, τα οποία έχουν ανασηκωθεί με την βοήθεια ειδικών γερανοφόρων οχημάτων.

Επιπρόσθετα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε ότι οι συγγενείς των επιβατών της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2410683175 και 2410683176 της Διεύθυνσης αστυνομίας Λάρισας, προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στην Θεσσαλονίκη και για αυτούς έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία.

Αρκετοί φοιτητές ανάμεσα στους νεκρούς

Αναβάλλεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Έκτακτη αιμοδοσία από τον Ερυθρό Σταυρό για τη βοήθεια των τραυματιών

Γκάγκα: “Έχουν έρθει περισσότεροι από 30 ασθενείς, έχουν μείνει 14 στο ΑΧΕΠΑ”

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Προσαγωγή του σταθμάρχη Λάρισας
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας ο σταθμάρχης της Λάρισας και ο Εκπρόσωπος της Hellenic Train και εξετάζονται προανακριτικά. Θα ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας με βάση τα αποτελέσματα της προανάκρισης προκειμένου να αποφασίσει για τη περαιτέρω μεταχείρισή τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πρόεδρος μηχανοδηγών για σύγκρουση τρένων: Όλα γίνονται χειροκίνητα – Από το 2000 δεν λειτουργούν τα συστήματα
«Αυτό δεν θα γινόταν αν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας» είπε ο κ. Γενιδούνιας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ