Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής: «Την έντυσα νυφούλα σήμερα, είναι τόσο όμορφη»

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής - «Δεν θυμάμαι τίποτα» δήλωσε

Η άτυχη Κυριακή μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της, και μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Ο πατέρας της Κυριακής μίλησε στην τηλεόραση του Mega, εκεί όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι την ημέρα της κηδείας της κόρης του, «συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί».
Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγ. Αναργύρους: «Την έντυσα νυφούλα σήμερα, είναι τόσο όμορφη»

«Πήρα να σας πω που είμαι τώρα. Είμαι πίσω από την νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου. Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, δεν καταλαβαίνετε! Κουκλάρα! Το κοριτσάκι μου ντυμένο στα λευκά! Ξέρετε, σήμερα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί», είπε αρχικά ο πατέρας της Κυριακής.

Παράλληλα, τόνισε: «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στην νεκροφόρα αλλά αν ήταν ένας δίπλα της την Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδεύσουν την Κούλα μου… Αλήθεια λέω! Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ! Αλήθεια, τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να την συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι».

Και κατέληξε ο πατέρας της Κυριακής λέγοντας: «Η κόρη μου τελικά υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει. Τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε. Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός Σκούρας για να μου πει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής – «Δεν θυμάμαι τίποτα» δήλωσε

Ο 39χρονος κατηγορούμενος κατέθεσε με υπόμνημα στην ανακρίτρια και δήλωσε ότι «δεν θυμάμαι τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν πως ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος, ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα, θα πρέπει να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο της φυλακής.