Στους προορισμούς της Lufthansa η Καλαμάτα

Αυξανόμενο το ενδιαφέρον των επιβατών

Ο γερμανικός όμιλος Lufthansa ανακοίνωσε χθες ότι θα πραγματοποιεί 152 εβδομαδιαίες πτήσεις στην Ελλάδα και ότι στους προορισμούς του είναι και η Καλαμάτα.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη από τις αρχές Ιουλίου το “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” έχει υποδεχθεί πτήσεις της Swiss (ανήκει στον όμιλο Lufthansa) από Γενεύη και της Edelweiss (ανήκει επίσης στον όμιλο Lufthansa) από Ζυρίχη.

Ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε χθες: “Με 60 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Αθήνα, 17 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη και 73 πτήσεις την εβδομάδα προς 10 δημοφιλή νησιά, η Ελλάδα συνδέεται και πάλι με τον κόσμο. Η επέκταση του προγράμματος δρομολογίων του ομίλου Lufthansa για την καλοκαιρινή περίοδο, είναι αποτέλεσμα του αυξανόμενου ενδιαφέροντος των επιβατών για αεροπορικά ταξίδια, μετά την άρση των περιορισμών του κορονοϊού”.

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί της Lufthansa περιλαμβάνουν τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, τη Σάμο, την Κω και την Κάρπαθο, με πτήσεις που αναχωρούν από τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Ζυρίχη, τη Γενεύη και τις Βρυξέλλες.

Θανάσης Λαγός | Ελευθερία