Στον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης,Βασίλειο Νικολακάκο η Ένωση Φοροτεχνιών Λογιστών Λακωνίας

Συζήτησαν θέματα του κλάδου

Συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης κ. κ.Βασίλειο Νικολακάκο πραγματοποήσε χθες Τετάρτη 4 Ιανουαρίου η Ένωση Φοροτεχνιών Λογιστών Λακωνίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δ.Ο.Υ στη Σπάρτη και παρόντες ήταν η Πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου,ο Αντιπρόεδρος κ.Νικόλαος Νταλιάνης, ο γ.γραμματέας Βασίλειος Μουγιακάκος, ο ταμίας κ. Δημήτριος Ξερακιάς, τα μέλη του Δ.Σ. Νικόλαος Αλικάκος. Νικόλαος Μπλέτας και Σπύρος Καρούνης, ο πρώην πρόεδρος και νυν Γ.Γραμματεάς του 11ου Περιφερειακού τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.ΕΛ. κ. Παναγιώτης Κρητικός καθώς και μέλη της Ένωσης.
Αφού αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, προχώρησαν στην κοινή διαπίστωση για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές πάντοτε σε κλίμα συνεννόησης και αλληλοσεβασμού και συζήτησαν για θέματα του κλάδου.
Τέλος συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου και να συζητήσουν περαιτέρω επάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις και των δυο πλευρών, όπως λόγου χάρη η καλύτερη αξιοποίηση των Γ.Ε.Φ. κ.ο.κ. με στόχο την ακόμα καλύτερη συνεργασία των λογιστών με την υπηρεσία.