Στο ναδίρ τα διοικητικά της Σπάρτης | Ομιχλώδες ξανά το τοπίο στην ΠΑΕ

Ομιχλώδες το σκηνικό του καιρού σήμερα, ομιχλώδες για μία ακόμη φορά και το τοπίο στα διοικητικά της ΠΑΕ Σπάρτη, καθώς κόλλημα παρατηρείται, σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, στη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών.

Ο τέως μεγαλομέτοχος, κύριος Βουδούρης, επανεμφανίστηκε διεκδικώντας εκ νέου ρόλο στην ομάδα. Την ίδια ώρα τα ερωτήματα από πλευράς κόσμου για την επόμενη ημέρα στη Σπάρτη πληθαίνουν, ενώ σαφείς απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από τους διοικούντες. Μάλιστα, φήμες θέλουν τα διοικητικά στελέχη Αναστασάκο και Μαλεπιτζή να έχουν πάρει απόφαση αποχώρησης από την ΠΑΕ Σπάρτη.

Επίσης, μεγάλο ερωτηματικό υπάρχει στο θέμα των οφειλών, καθώς η διοικητική αστάθεια θέτει εν αμφιβόλω ακόμη και τη συμμετοχή του κυρίου Χρήστου στο διοικητικό σχήμα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του FLY δηλώνει χολωμένος από την κατάσταση.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Καψάσκης, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν κι άλλοι παίκτες πριν λίγες ημέρες. Μέχρι στιγμής πάντως, ουδεμία πληροφορία υπάρχει για ενίσχυση του ρόστερ.

Μέσα σε όλα αυτά, την πρωτοχρονιάτικη πίτας της κόβει σήμερα η ομάδα …

Ο FLY καταγράφει τις εξελίξεις, ως οφείλει, ύστερα και από μπαράζ τηλεφωνημάτων από τον κόσμο που εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον της Μπάρτσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ