Στο κόκκινο η παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Συλλήψεις στις Περιφερειακές Ενότητες

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το πρωί, στο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ομοιογένειας Αρκαδίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με αγνώστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.5.2022 έως και την 15.5.2022, διέπραξαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε επιχείρηση και αποθήκες, αντίστοιχα, στην ευρύτερη περιοχή του Άστρους, όπου είχαν αφαιρέσει καλώδια και σωληνώσεις ύδρευσης, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι κρότου (μη λειτουργικό), το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, προχθές (15.5.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούςτης Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα είχε αφαιρέσει ποδήλατο από αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού, το οποίο βρέθηκεκαι αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν –65– ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (16.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.