Στην εκδήλωση θεμελίωσης της γέφυρας Σκάλας η Μαρία Φραγκή

Συνεχίζει δυναμικά την περιοδεία της στη Λακωνία - Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Η Μαρία παρούσα στα εγκαίνια ενός έργου ζωτικής σημασίας για τη Νότια Λακωνία. Στο ξεκίνημα της πολιτικής της καριέρας έζησε μια θετική εμπειρία για την ανάπτυξη του τόπου μας .Η γέφυρα που πραγματικά θα σώσει ζωές θα βοηθήσει στη ανάπτυξη είναι ένα έργο που σηματοδοτεί την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, στη Λακωνία. Η Μαρία εύχεται να βοηθήσει και να ζήσει και άλλες τέτοιες ευχάριστες στιγμές στη ζωή της. Οι ανάγκες όμως του προεκλογικού αγώνα την επανέφεραν στη σκληρή πραγματικότητα του εκλογικού αγώνα.

Συνέχισε για τη Γλυκόβρυση, τον Άγιο Ιωάννη Γλυκόβρυσης και τον Βλαχιώτη. Εκεί συνάντησε ανθρώπους που τη γνώρισαν για πρώτη φορά μίλησαν μαζί άκουσε τα προβλήματα τους, κατάλαβε τις αγωνίες τους. Υποσχέθηκε να προσπαθήσει μαζί τους για ένα καλύτερο αύριο. Της ευχήθηκαν Καλό αγώνα, Καλή επιτυχία και να γίνει η πρώτη πιο μικρή Λάκαινα βουλευτής.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-5-23
Την Κυριακή 14 Μαΐου η Μαρία-Φραγκή – Χαντζάκου θα παρευρεθεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τη Λακωνία και στην ομιλία του Κυριάκου Πιερρακάκη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη Σπάρτη και έπειτα θα συνεχίσει την περιοδεία της στον Βασσαρά, στα Βρέσθενα, στην Βαμβακού, στη Βαρβίτσα και τις Καρυές.