Στην εισαγγελία τα τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon για τη δολοφονία του Αντώνη

Ο υποπλοίαρχος που ήταν υπεύθυνος καταστρώματος το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, νοσηλεύεται από χθες με ισχαιμικό επεισόδιο και θα απολογηθεί από το νοσοκομείο

Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα το πρωί τα τρία από τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon προκειμένου να απολογηθούν για τον θάνατο του 36χρονου επιβάτη Αντώνη Καργιώτη.

Ο 4ος κατηγορούμενος, ο υποπλοίαρχος που ήταν ο υπεύθυνος καταστρώματος το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, νοσηλεύεται από χθες με ισχαιμικό επεισόδιο και θα απολογηθεί από το νοσοκομείο, όπου θα μεταβεί εκεί η εισαγγελική αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος, στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο της γραμμής για το Ηράκλειο της Κρήτης, απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέκυψαν νέα στοιχεία που περιελήφθησαν στη δικογραφία γιαυτό και εχθές ζήτησαν και πήραν προθεσμία για σήμερα.

Σημειώνεται ότι στην Εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.