Στα χέρια της οικογένειας Βαλιώτη το ιστορικό ξενοδοχείο Λακωνίς στο Γύθειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ FLY

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του FLY μόλις χθες υπογράφτηκαν τα συμβόλαια μεταβίβασης του ιστορικού ξενοδοχείου Λακωνίς.

Πίσω από τη μεγάλη αυτή επιχειρηματική κίνηση βρίσκεται η κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Ευστάθιου Βαλιώτη Αικατερίνα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το ξενοδοχείο αυτό αποτελούσε διακαή πόθο της Αικατερίνας Βαλιώτη τα τελευταία χρόνια αφού σε αυτό έβλεπε μια τεράστια ευκαιρία να προχωρήσει σε μια επένδυση που θα καταστήσει το Γύθειο και γενικότερα τη Λακωνία σε πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο. Οι σπουδές της άλλωστε τόσο στην Αμερική (Boston University in business and hospitality) όσο και στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο (τεχνοοικονομικά συστήματα) της δίνουν τη δυνατότητα να επενδύσει με ασφάλεια στο χώρο του τουρισμού έχοντας παράλληλα γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.
Η Αικατερίνα Βαλιώτη μαζί με το σύζυγό της δικηγόρο  Μπάρδη Γιάννη δούλεψαν τους τελευταίους μήνες αθόρυβα αλλά και μεθοδικά ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση του ιστορικού ξενοδοχείου. Άξια συμπαραστάτρια στην προσπάθειά τους ήταν η δικηγόρος Μαρία Φραγκή η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την εκπροσώπηση των αγοραστών, καθώς ξεπέρασε με επιτυχία όλες τις δυσκολίες της ομολογουμένως δύσκολης διαδικασίας μεταβίβασης ενός τόσο σύνθετου ακινήτου.
Επιθυμία της Αικατερίνας Βαλιώτη είναι να δημιουργήσει μια υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία θα συμβάλλει στην ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
Όπως μπορεί να κατανοήσει ο καθένας μας πρόκειται για άλλη μια τεράστια επένδυση από την οικογένεια Βαλιώτη στην ιδιαίτερη πατρίδα της η οποία αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο την αγάπη της, αλλά και την πίστη της στους Λάκωνες και στη Λακωνική γη.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή δύναμη στη νέα αυτή προσπάθεια η οποία θα δώσει τεράστια ώθηση στον τουρισμό όλης της Λακωνίας προβάλλοντας τα μοναδικά της αξιοθέατα και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα!