Σπάρτη – Τρίκαλα: Η αποστολή της “Μπάρτσα” για το κρίσιμο ματς

Στο πλαίσιο της (εμβόλιμης) 28ης αγωνιστικής, η ΠΑΕ Σπάρτη υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο της πόλης τα Τρίκαλα. Η Λακωνική ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση “καίγεται” για τους τρεις βαθμούς της νίκης και ο αγώνας κρίνεται ως τελικός. Στον αντίποδα η ομάδα των Τρικάλων είναι βαθμολογικά “αδιάφορη”.

Η αποστολή της Σπάρτης που επέλεξε ο Μάρκος Στεφανίδης για το κρίσιμο ματς με τα Τρίκαλα (Τετάρτη ώρα 17:00) είναι η εξής:

Μακρυωνίτης, Καζβιρόπουλος, Γραικός, Μπουζούκης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Ciofu, Furtado, Δοδοντζάκης Μουζακίτης, Warden, Βοσνακίδης, Συμεωνίδης, Νιάρος

Από την άλλη μεριά, ο τεχνικός των Θεσσαλών, Θωμάς Γράφας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Πιο συκγεκριμένα, ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Μανώλης Αποστολίδης είναι τραυματίας και έτσι ο μοναδικός διαθέσιμος για την θέση κάτω από τα δοκάρια είναι ο νεαρός Γιδόπουλος. Επίσης εκτός έμειναν και οι Ζγκούρη, Ανδρεόπουλος και Σιαλμάς.

Η αποστολή των Τρικάλων αποτελείται από τους:

Γιδόπουλο, Μιλοσάβλιεβ, Ενλουντούλου, Τόμιτς, Βέρτζο, Γιαννιτσάνη, Γκόλια, Γροντή, Κατσαντώνη, Κοτσώνη, Μάκο, Μανώλη, Μυρσινιά, Πάνο, Σαχινίδη, Τουγλή, Τσιάρα, Τσίπρα και Χιντζίδη.