Σπάρτη: Παρελθόν ο Σπαρτιάτης Στέφανος Ρασσιάς και ακόμα δύο παίχτες

Λύπη αλλά και παράλληλα προβληματισμό-απορία προκαλεί η λύση της συνεργασίας του Στέφανου Ρασσιά με την ΠΑΕ Σπάρτη. Ο προφανής λόγος είναι γιατί πρόκειται για ένα Σπαρτιατόπουλο αλλά ομολογουμένως και για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο του τόπου μας, που α μη τι άλλο ομορφαίνει με την παρουσία του τα γήπεδα. Μάλιστα μέχρι στιγμής και βάσει της απόδοσής του στα φιλικά παιχνίδια της Σπάρτης, απέδειξε ότι μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, ο Στέφανος Ρασσιάς, για τους δικούς του λόγους, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και έτσι λύθηκε με κοινή συναίνεση το συμβόλαιό του. Το σίγουρο είναι ότι τέτοια ταλέντα και ποδοσφαιριστές με ήθος και καλό χαρακτήρα και μάλιστα Λακωνόπουλα θα έπρεπε να τα φυλάει η Μπάρτσα σαν κόρη οφθαλμού!

Αξίζει να θυμηθούμε ξανά το υπέροχο γκολ που σημείωσε στις 14 Αυγούστου στην Τρίπολη στο φιλικό ματς κόντρα στον Αστέρα: (Δείτε το video στο 01:28)

  *Από την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ανακοινώνεται επίσης  ότι λύθηκαν συναινετικά τα συμβόλαια με τους: Χουζούρη Αναστάσιο και Αναστασίου Ευάγγελο-Ανδρέα.

Η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναργειακό

Στην αποστολή και ο Βλαχομήτρος