Σπάρτη: Νεαροί κλέφτες με αδυναμία στις…κότες

Κλοπή και ληστεία σε Μεσσήνη και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Συνελήφθησαν, χθες (16.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, με τη συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, γιατί μαζί με άγνωστο συνεργό τους, κατά το χρονικό διάστημα από την 10.5.2023 έως την 15.5.2023, διέπραξαν -2- περιπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα αυτής σε οικίες και σε αγρόκτημα, όπου αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και όρνιθες. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ εντός αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και -33- φυσίγγια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (16.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κας Ανακρίτριας Λασιθίου, για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (16.5.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (17.5.2023) διέρρηξε όχημα ημεδαπού και αφαίρεσε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματοκιβώτιο, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (17.5.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού κι αφού περιόρισαν τα ανήλικα τέκνα του σε δωμάτιο, στη συνέχεια με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν αυτόν και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.