Σπάρτη | Κινητοποίηση αγροτών για τους πλειστηριασμούς

Παρασκευή 28 Απρίλη στις 8.30 το πρωί

Όλες και όλοι την Παρασκευή 28 Απρίλη στις 8.30το πρωί, στην διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια Σπάρτης, ενάντια σε πλειστηριασμούς.

Όλες και όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Δευτέρα 1Μαη, στην κεντρική πλατεία Σπάρτης στις 10.30 το πρωί.

Τα διοικητικά συμβούλια των αγροτοκτηνοτροφικων συλλόγων Λακωνίας πάντα μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι αυταπασχολουμενοι από τις αντιλαϊκές πολιτικές που διαχρονικά εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

Καλούμε όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους αυταπασχολουμενους να υψώσουν τοίχος απέναντι στην λεηλασία των τραπεζών και funds, από την περιουσία του λαού μας που με κόπο και αίμα απέκτησε.

Καλούμε όλες και όλους την Παρασκευή 8.30 το πρωί σε διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια Σπάρτης να αποτρέψουμε πλειστηριασμό. Να ενισχύσουμε με την φωνή μας την αίτηση ανακοπής πλειστηριασμού σε πρώτη κατοικία, οικογένειας εργαζομένων αυταπασχολουμενων από την περιοχή της Σκάλας Λακωνίας.

Καλούμε όλες και όλους στην απεργιακή συγκέντρωση στην 1 Μάη στην κεντρική πλατεία Σπάρτης στις 10.30 το πρωί. Να παλέψουμε Αγρότες, εργάτες, αυταπασχολουμενοι ενάντια στους πλειστηριασμούς, στο κόστος παραγωγής, στην ακρίβεια, στο χρηματιστήριο ενέργειας και στις ιδιωτικοποιήσεις σε υγεία και νερό.

Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνίας