Σπάρτη | Αναβρασμός με τις άσεμνες χειρονομίες | Τι απαντά ο Δ.Νικόλαρος

Πολυάριθμα σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου, με τους παίκτες και τους παράγοντες της Σπάρτης να προβαίνουν, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, σε μία άσεμνη χειρονομία. Την εξήγηση έδωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Νικόλαρος, ο οποίος υποστήριξε τα εξής:

Να διευκρινίσω όσο αναφορά την φωτογραφία με τον πανηγυρισμό στην Κρήτη, ήταν μια στιγμή που με λίγα λόγια βγήκε όλη η πίεση της χρονιάς γιατί μέσα σε 1 κ μισή ώρα κάποιοι πήγαν με όχι έντιμο τρόπο να μας ρίξουν κατηγορία και την πάτησαν. Ήταν αυθόρμητο, μην πάνε κάποιοι να το περάσουν όπως θέλουν γιατί τότε πρέπει να ρωτήθουν που ανήκουν? Η ομάδα έμεινε στην Β Εθνική το είδαμε και το καταλάβαμε όλοι!

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Δημήτρης Νικόλαρος ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα:

Για τρίτη συνεχομενη φορά λοιπόν, η ομάδα της πόλης μας θα αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω : όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και στήριξαν αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Όλους που εργάσθηκαν στο τεχνικό, αλλά και στο ιατρικό τημ. Τους χορηγούς, που είτε με την οικονομική τους ενίσχυση είτε με το να προσφέρουν φαγητό στους παίκτες μας , βοήθησαν τα μέγιστα. Και φυσικά τους υπέροχους φιλάθλους που με τα διάρκειας τους , τα εισιτήριά τους και γενικά την παρουσία τους έκαναν το καθήκον τους . Για τους λίγους, που με πολέμησαν για τους “μαϊμού ” χορηγούς που υποσχέθηκαν και αθετησαν τον λόγο τους και για όσους χαίρονταν στην ιδέα ότι η Σπάρτη θα υποβιβαζοταν ..το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ τους!