Σπάρτη | Άμεση η παρέμβαση Παυλή στην πλατεία Δούκα

Ευχαριστήριο μήνυμα από τους κατοίκους κι επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι ζήτησαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού που καταγράφονταν, όπως και έγινε!

Να ευχαριστήσουν δημόσια μέσω του Fly τον αντιδήμαρχο Σπάρτης, Παναγιώτη Παυλή, επιθυμούν οι κάτοικοι κι επιχειρηματίες της πλατείας Δούκα, για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός τους αναφορικά με την αποκατάσταση προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή. 

Πιο συγκεκριμένα, αρκετά ήταν τα ζητήματα που καταγράφονταν στο φωτισμό της παιδικής χαράς, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία για ενδεχόμενες παραβατικές συμπεριφορές εις βάρος των παιδιών που συνηθίζουν να παίζουν στην πλατεία. Επιπλέον, οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όσοι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά εκεί δεν παρέλειπαν παραδοσιακά να υπογραμμίζουν τα προβλήματα πρόσβασης των πεζών λόγω ελλιπούς φωτισμού, αλλά και κινδύνου ατυχημάτων από διερχόμενα οχήματα.

Τα παραπάνω έφτασαν ως αίτημα στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κύριο Παυλή, ο οποίος δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά προχώρησε σήμερα στην άμεση αποκατάσταση των ζητημάτων που είχαν καταγραφεί στον ηλεκτροφωτισμό, όπως μαρτυρά και η παρακάτω φωτογραφία.