Σπάρτη: Άφαντοι οι κάδοι απορριμμάτων – Σκοτάδια σε γειτονιές

Διαμαρτυρίες πολιτών στον FLY

Σε αναζήτηση κάδων απορριμμάτων βρίσκονται αρκετοί κάτοικοι της Σπάρτης καθώς κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης των απορριμμάτων από τους κάδους, απομακρύνονται και οι κάδοι!

Με μηνύματά τους στον FLY, κάτοικοι του δήμου Σπάρτης διαμαρτύρονται για την απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από διάφορα σημεία της πόλης, τους οποίους χωρίς να έχει γίνει κάποια ενημέρωση οι ιθύνοντες εξαφάνισαν ή αντικατέστησαν με πολύ μικρούς(χρώματος καφέ) και τους τοποθέτησαν σε άλλα σημεία. Αποτέλεσμα είναι, σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες των πολιτών να αναγκάζονται να περπατήσουν αρκετά μέτρα από την περιοχή τους για να πετάξουν τα σκουπίδια τους. Μάλιστα δεν είναι λίγοι και αυτοί που τα φορτώνουν στα πορτμπαγκάζ των οχημάτων τους και τα μεταφέρουν σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν μεγάλοι κάδοι.

Επιπλέον πληθαίνουν οι καταγγελίες στον FLY για την λειτουργία της Τεχνικής Υπηρεσία Σπάρτης και συγκεκριμένα για τον τομέα που αφορά στην αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων από τις κολόνες της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των πολιτών, μολονότι έχουν επικοινωνήσει πολλάκις και με τον πενταψήφιο αριθμό (15460) της εν λόγω υπηρεσίας αφήνοντας το σχετικό μήνυμα αλλά και με τους αρμόδιους για να αλλαχτούν οι καμένες λάμπες από διάφορες γειτονιές που επικρατεί σκοτάδι, ακόμα και μετά από διάστημα 1 μήνα δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση.

Ο FLY πάντα κοντά στους πολίτες.  Στείλτε την καταγγελία σας εδώ: flyradio@otenet.gr