ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2023: Προπόνηση πάνω στη διαδρομή από την Dimopoulos Coaching

Μαζί με τους αθλητές που ετοιμάζονται για τον μεγάλο αγώνα έτρεξαν και άλλοι φίλοι δρομείς

Γράφει ο Σπαρταθλτής και προπονητής Ιωάννης Δημόπουλος

Πιστοί στο ραντεβού μας για 8η συνεχόμενη χρονιά με προπόνηση πάνω στην διαδρομή του Σπάρταθλον.

Η ομάδα και η παρέα μεγάλωσαν, οι τέσσερις δρομείς από την Dimopoulos Coaching και μια νοερή παρουσία από τον πέμπτο μας δρομέα από την Κύπρο, δρομείς επίσης που ετοιμάζονται για το Δρόμο των Αθανάτων και άλλοι δρομείς που μας τίμησαν με τη παρουσία τους για να κάνουν μαζί την τελευταία τους μεγάλη προπόνηση ενόψει Σπάρταθλον. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ίδιους και τους προπονητές τους. Έτσι χθες δόθηκε η «εκκίνηση» της προπόνησης από το Μαλανδρένι και ο κάθε αθλητής έκανε το εξατομικευμένο του πρόγραμμα με την αντίστοιχη απόσταση.


Η προπόνηση είχε όλα όσα αρμόζουν σε μια προπόνηση για το Σπάρταθλον, τα χαμόγελα της παρέας να κυριαρχούν, οι ετοιμασίες με τις αλλαγές ρούχων και τις κρέμες στα απαραίτητα σημεία, το γέμισμα των μπουκαλιών και οι τελευταίες συνεννοήσεις με τους συνοδούς και φυσικά η ομαδική φωτογραφία πριν την αρχή. Πάνω στην διαδρομή σχηματίστηκαν τα ανάλογα γκρουπάκια και η συντροφικότητα μεταξύ μας ήταν το πιο ευχάριστο, ανταλλάχτηκαν κουβέντες για την μέχρι τώρα προετοιμασία, αλλά και τα άγχη του αγώνα, τα πλάνα και δεν έλειψαν οι συμβουλές από τους πιο «παλιούς».


Μαζί μας φέτος και η «δική» μας Noora Honkala 🇫🇮 αλλά και την πολύ ευχάριστη συμμετοχή από τον φετινό πρώτο άνδρα του Badwater Simen Holvik 🇳🇴 και την νικήτρια του Βερολίνου στα 100μιλια Line Caliskaner 🇳🇴.
Ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο προετοιμασίας, καλό και υγιή αγώνα σε όλους.

Ραντεβού στην εκκίνηση στο 41ο Σπάρταθλον στις 30/9/23 στις 07:00 στο Ηρώδειο.