Στο Sparta Inn τα 21 χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού στη Λακωνία

Εντοπίστηκαν ξανά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Σπάρτη

Επιπλέον επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εντοπίστηκαν -σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ- στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Sparta Inn.

Συγκεκριμένα, 21 νέα κρούσματα του ιού covid 19 εντοπίστηκαν χθες, 12.01.2021, στη δομή όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες-μετανάστες στην Λακωνική πρωτεύουσα, όπως αναφέρεται και επίσημα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα νέα κρούσματα έρχονται να προστεθούν στα ήδη επιβεβαιωμένα παλαιότερα, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία.

Θυμίζουμε ότι η δομή βρίσκεται σε καραντίνα από την προηγούμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID 19

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα κρούσματα, χθες Τρίτη 12 Ιανουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι-, ήταν 38, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 2.658.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 4, στην Π.Ε. Αρκαδίας 1, στην Π.Ε. Κορινθίας 9, στην Π.Ε. Λακωνίας 21 (αφορά την δομή φιλοξενίας) και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 3.

Στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 31 άτομα και συγκεκριμένα 2 στο Γ.Ν. Αργους, 4 στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, 8 στο Γ.Ν. Κορίνθου, 8 στο Γ.Ν. Σπάρτης και 9 στο Γ.Ν. Καλαμάτας.